HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nagyszerű győzelem

2015.10.10. 14:50 Bobo91

Rég nem látott nagyszerű hangulatban, régóta várt győzelmet aratott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a Dunaújvárosi Acélbikák ellen a MOL Ligában. A kék-fehérek remek speciális játékkal rukkoltak elő, de egyenlő létszám mellett is különbség volt a két csapat között.

Kölcsönösen akartak a szurkolók, illetve a játékosok egymásnak örömet okozni péntek este a HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Acélbikák találkozón. A csíki jégkorong és labdarúgó szurkolók közösen álltak ki a hokicsapat mellett, míg a játékosok ezt jó játékkal és győzelemmel hálálták meg.

A találkozó nagyszerű hangulatban kezdődött, ami a szurkolóknak volt köszönhető, akik az első perctől az utolsóig, megállás nélkül drukkoltak. Az örömüknek pedig oka is volt. Alig másfél perc után Ozols kékvonalas lövése zúdult védhetetlenül a vendég hálóba. Lindoff tehetetlen volt. A hazai csapat nagy iramot diktált, amelyre a vendégeknek nem volt ellenszerük. Igaz egy pár alkalommal Peksának is munkát adtak.

A második játékrészben pedig végleg eldőlt a találkozó. A csíkiak remekül használták ki emberelőnyeiket. Előbb Kuzman másolta le Ozols kékvonalas lövését, majd öt a három ellen újból jött a lett hátvéd és hatalmas gól lőtt. A vendégek játéka teljesen széteset és ezt Berljov gólja bizonyította. Az orosz játékos a kaput megkerülve mattolta Lindoffot, akit Lee Gilbert azonnal le is cserélt a gólt követően.

Az utolsó játékrészre nem maradt sok izgalom. A hazai csapat is alábbhagyott és már nem diktált olyan nagy iramot. Inkább az eredmény tartására törekedtek, ami meg is látszott, hiszen a vendégek ezen játékrészt 2–1 arányban meg is nyertek.

Eredmény

HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Acélbikák 5–2 (1–0, 3–0, 1–2)

Gól: Ozols (2., 27.), Kuzman (23.), Berljov (30.), Tambijevs (45.), illetve Bushbacher (44.), Azari (59.).

Mestermérleg

Artur Oktyabrjov, HSC Csíkszereda: „Amint fogalmaztam a mérkőzés előtt is, a fiúk nem hitték el magukról, hogy képesek nyerni. Nekem az volt a feladatom, hogy ezt a görcsöt feloldjam. A fiúk bizonyítani akartak saját maguknak, illetve a nézőknek is. Nagyon motiváltan játszottunk, győzni akartunk. A speciális játékunk is kezd összeállni, ami meg is látszott. A szurkolók pedig egyszerűen nagyszerűek voltak. Ők voltak a plusz egy ember a jégen. Nagyszerű hangulatot teremtettek.”

Lee Gilbert, Dunaújvárosi Acélbikák: „A hazai csapat az első percektől kezdve jobb volt, mint mi. Rengeteg kiállítást kaptunk, amelyekből rendre rosszul jöttünk ki. Sajnos úgy vélem, hogy a játékvezetők teljes mértékben belenyúltak a mérkőzésbe. Az nem megengedhető, hogy szeretnék a játékvezetővel beszélgetni és ő nem akar velem szóba állni.”

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása