HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

"Sok munka mindennek a kulcsa"

2015.10.08. 08:54 Bobo91

Alighogy hazaért a második magyarországi túráról a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, Artur Oktyabrjov máris munkába állt. Az orosz tréner napi két edzést iktatott be és komolyan megdolgoztatta a fiúkat. Közbe jutott egy kis idő arra is, hogy a csapatról is beszéljen. Az edzéseken látottak alapján, illetve a rövid interjú után egyértelműen kiderült az, hogy a jégkorong-filozófiájának alapelve a munka.

– Kihívás Önnek a Csíkszeredai Sportklub edzőjének lenni?

– Természetesen az. Miért is ne? Már régóta vártam arra, hogy újra kispadra ülhessek és amikor a klub vezetősége megkeresett a szándékkal, azonnal igent mondtam. Remélem sikerül bizonyítani. Úgy érzem a csapat jelen pillanatban nem olyan helyet foglal el, mint amelyet megérdemel.

– Mi a véleménye a csapatról?

– A csapaton belül most egy nagyon kellemetlen helyzet van. A fiúk nem hiszik el magukról, hogy képesek meccseket nyerni. Sok pontot elveszítettünk és ez rosszul hatott. Remélem, hogy ez a tendencia megfordul és a jó irányba sikerül elmozdulni.

– Ezt bizonyítja a 14 meccs óta tartó nyeretlenségi széria is… Mit lehet csinálni egy ilyen helyzetbe?

– Elsősorban a sok munkában rejlik a kulcsa mindennek. Ennek fontos alapelembe az, hogy a fiúk az edzésen és nemcsak mindent kiadjanak magukból. Keményen kell dolgozzanak. Ezek után, az elvégzett munka alapján, el kell döntsem, hogy kik kerülnek be a csapatba, milyen sorba és kinek mi lesz a feladata.

– Kint volt a legutóbbi három idegenbeli meccsen, de további találkozók felvételét is látta. Ez alapján mi a véleménye a ligáról?

– A csapatok nagy része fiatal kerettel dolgozik. Ennek ellenére úgy látom sok potenciál van az együttesekbe. Minden csapat komolyan veszi a sorozatot és dolgoznak azért, hogy feljebb kerüljenek. Mi is ezt az utat kell bejárjuk Mérkőzésről mérkőzésre előre kell lépjünk, hogy a végén majd komoly tényezővé váljunk a ligába.

– A hétvégén két MOL Liga mérkőzést játszik a csapat. Előbb a Dunaújvárost, majd a Brassót fogadjuk. Mit sikerült megtudnia erről a két együttesről?

– Tudom, hogy a héten a két ellenfelünk épp egymás ellen játszott. A mérkőzés anyagát megkapom a segédedzőimtől és az kielemzésre kerül. A látottak, illetve a további információk alapján igyekszünk maximálisan felkészülni és arra fogunk törekedni, hogy a legtöbb pontot itthon tartsuk.

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása