HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Pontokat hozni idegenből

2014.11.13. 12:04 Bobo91

Folytatódnak a jégkorong MOL Liga küzdelmei a közel kéthetes nemzetközi szünetet követően. A HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a szünetet követően idegenben veszi fel a harcot. Ha a csíki csapat komolyan gondolja a sorozat rájátszásába való kerülést, kötelező módon pontokat kell hozzon.

Míg a MOL Ligás csapatok számára közel kéthetes pihenő volt a nemzetközi válogatott szünet miatt, addig a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának sűrű volt a programja. A csíkiak négy román bajnoki mérkőzést játszottak a honi bajnokság alapszakaszában. Az eredmények felemásak voltak, amelyek közül leginkább a Bukaresti Steaua ellen elveszített egy pont fáj a legjobban, ami miatt veszélybe került a csapat elődöntőbe való jutása. Matematikailag erre van még esély, de a papírforma szerint erre minimális sansza van Christer Dreberg együttesének.

Ennek fényében pedig marad a MOL Liga, ahol bizonyíthatnak a csíki játékosok. A nemzetközi sorozatban is hadilábon állnak, hiszen 14 mérkőzés után 10 pontja van a kék-fehéreknek. A pontokra tehát égető szükség van, ha a kitűzött célt, azaz a rájátszásba való kerülést, elakarják érni a fiúk.

Christer Dreberg tanítványai hétvégén az Újpesti TE, a Dunaújvárosi Dab.Docler és a HC Érsekújvár otthonában bizonyíthat. Mindhárom soron következő ellenfelével már találkozott idegenben, és mindegyiktől vereséget szenvedett. Sőt, a csapat idegenből csupán egy pontot hozott az idei idényben, az emlékezetes Ferencváros elleni hosszabbításos vereség után. Két soron következő ellenfél szerda este épp egymás ellen találkozott. Az Újpest remekül tartotta magát a Dunaújváros vendégeként, ám végül a hajrát elrontották és 5–3-as vereséget szenvedtek. Az Érsekújvár pedig kedden, hazai környezetben, szenvedett hosszabbításos vereséget a Miskolci Jegesmedvéktől.

Hogy a csapatot mennyire terhelték le a román bajnoki meccsek, illetve, hogy mi várható a hétvégével kapcsolatosan arról Christer Dreberg vezetőedző nyilatkozott.

A keddi Gyergyószentmiklós elleni mérkőzést követően igyekeztünk átnézni a pozitív és a negatív dolgokat a játékunkban. Elemeztünk. Szokásunkhoz híven egyelőre csak a pénteki, Újpest ellni összecsapásra gondolunk. Nagyon fontos, hogy az Újpest első sorát megfogjuk. Oda kell figyeljünk az Elomo-Mihalik-Tapio hármasra. Nem az fogja befolyásolni a mérkőzés végeredményét, hogy mi játszottunk négy mérkőzést a román bajnokságban. Nem érzem, hogy a csapat fáradt lenne. Ellenkezőleg, a társaság nagyon éhes a sikerre. Ma már edzést is tartunk, majd holnap élesben lehet bizonyítani – jegyezte meg a szakvezető.

A hétvégi műsor

Péntek: Újpesti TE – HSC Csíkszereda (19), Debreceni HK – Brassói Corona (19), Ferencvárosi TC – Dunaújvárosi Dab.Docler (20).

Szombat: Dunaújvárosi Dab.Docler – HSC Csíkszereda (18), Miskolci Jegesmedvék – Brassói Corona (20, Digi Sport 3).

Vasárnap: Debreceni HK – HC Érsekújvár (19), Ferencvárosi TC – Újpesti TE (20).

Hétfő: HC Érsekújvár – HSC Csíkszereda (19), Dunaújvárosi Dab.Docler – Brassói Corona (19.30).

komment

süti beállítások módosítása