HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

A Magyar Jégkorong Szövetség elnökéhez és főtitkárához!

2014.10.14. 14:31 poraszabolcs

A Csíkszeredai Sportklub vezetősége már szombaton, illetve vasárnap, írásban jelezte a MOL Liga Játékvezetői Testületének, illetve a MOL Liga elnökének, hogy a Debreceni HK–HSC Csíkszereda és a Dunaújvárosi Dab.Docler–HSC Csíkszereda mérkőzéseken téves játékvezetői döntések születtek, amelyek csapatunkat hátrányosan érintették. A fentebb említett panaszainkra válasz mind a mai napig nem érkezett.

 Az ügy tovább bonyolódott, hiszen a hétfő esti Ferencvárosi TC–HSC Csíkszereda összecsapáson, 3–1-es vezetésünknél, az 57:57 percben Kiss Gábor lövése egyértelműen kapuvas volt, mégis gólt ítéltek a játékvezetők. A Ferencváros egyenlítő találata mindaz mellett, hogy szabálytalan volt – a rúgó mozdulat egyértelmű, csakúgy, mint a kapuvas – időn túl született. Továbbá a harmadik gólt másik két egyértelmű bírói tévedés előzte meg: egy tévesen megítélt bedobás a harmadunkban ugyanis a kapusunk nem fogta a korongot, utána meg egy tiszta akasztás.

 Ezúton is kérjük, a lehetőségek szerint, a fentebb említett esetek kivizsgálását a Magyar Jégkorong Szövetség részéről is. A Ferencvárosi TC–HSC Csíkszereda mérkőzéssel kapcsolatosan óvást nyújtottunk be a MOL Liga vezetőségéhez, amelyben kérjük az összecsapás 57:57 percétől való újrajátszását a legközelebbi Ferencváros elleni budapesti találkozó előtt, a csapatok hasonló felállításával.

 Segítségüket és megértésüket előre is köszönjük!

komment

süti beállítások módosítása