HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Pontokat hozni idegenből

2014.10.09. 11:37 Bobo91

Második magyarországi túráján vesz részt a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata hétvégén. Az első kiszállás alkalmával nulla ponttal tértek haza Christer Dreberg tanítványai, amikor sorjában az Érsekújvártól, Miskolctól és az Újpesttől szenvedtek vereséget. Most azonban jobban megnehezítenék aktuális ellenfeleik dolgát és pontokkal térnének haza az újabb kiszállásról. Ehhez Debrecenben, Dunaújvárosban és Budapesten a Ferencváros ellen kellene eredményesen játszani.

Elutazott szerda este második kiszállására a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata. Sorban a Debrecennel, a Dunaújvárossal, illetve a Ferencvárossal játszanak a csíki fiúk. A három csapat közül kettővel már játszott az idei idényben a HSC. A Dunaújvárost hazai környezetben hosszabbítás után gyűrték le Mihály Edéék a MOL Ligában, míg a Debreceni HK-val az előszezonban találkoztak. Azon a találkozón szétlövések után a cívisvárosi együttes győzedelmeskedett. A harmadik ellenfél a tavaly még a kék-fehéreket erősítő Vaclav Novakot is a soraiban tudó hullámzó játékot mutató Ferencvárosi TC lesz.

A HSC szakvezetése a szokásoknak megfelelően egyelőre csak az első mérkőzésre, azaz a Debreceni HK ellenire, koncentrál. A ligaújonc hét ponttal jelenleg a hatodik a táblázaton. Két győzelem mellett egy hosszabbításos veresége van. Mindkét győztes meccs az Újpest ellen született. A legutóbbi fordulóban épp a Megyeri útról hozták el, könnyedén, a pontokat.

A HSC csapatával nem tudott elutazni Nagy István, aki hátsérüléssel küszködik. A hátvéd már a Brassói Corona ellen sem tudott pályára lépni. A többi játékos viszont harcra kész, ahogyan a szakmai stáb is.

„Nehéz mérkőzésre számítok a Debrecen ellen. A legutóbbi fordulóban nagyarányú győzelmet arattak az Újpest otthonában, ahol mi kikaptunk. Egy jó csapatról van szó, amelyben több egyénileg jól képzett játékos játszik, akik képesek eldönteni a mérkőzések sorsát. Már játszottunk ellenük az előszezonban, amikor hatvan perc után 2–2-re álltunk, majd kikaptunk szétlövésekkel. Tudjuk, hogy mire számíthatunk ellenük, illetve, hogy mire képesek” – nyilatkozta Christer Dreberg a HSC vezetőedzője.

A MOL Liga hétvégi műsora

Péntek: Újpesti TE – Dunaújvárosi Dab.Docler (19), Debreceni HK – HSC Csíkszereda (19), HC Érsekújvár – Brassói Corona (19), Ferencvárosi TC – Miskolci Jegesmedvék (19).

Szombat: Dunaújvárosi Dab.Docler – HSC Csíkszereda (18), Miskolci Jegesmedvék – Brassói Corona (20).

Vasárnap: Debreceni HK – Ferencvárosi TC (19).

Hétfő: Újpesti TE – Brassói Corona (19), Ferencvárosi TC – HSC Csíkszereda (19.30).

        Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása