HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Pofon Miskolctól

2014.09.21. 14:26 Bobo91

Míg pénteken az Érsekújvár otthonában a harmadik harmad elején ment el a mérkőzés a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata számára, addig Miskolcon már a mérkőzés elején. Mindössze nyolc perc után háromgólos előnyre tettek szert a miskolciak, amelyet lehetetlenség volt behozni. Javítani hétfőn lehet az Újpest otthonában.

Nem indul jól az 2014/2015-ös jégkorong MOL Liga idény a HSC Csíkszereda számára, amely a pénteki érsekújvári vereséget követően Miskolcról is pontok nélkül távozott.

A mérkőzés már az első percekben eldőlt. Alig másfél perc után Dudas mattolta Kozuchot, majd a hetedik percben emberelőnyben Boyle volt eredményes, míg az i-re a pontot Cohen tette fel a 8. percben. Jöhetett is a kapuscsere. Kozuchot Ruczuj váltotta. Némileg helyreállt a HSC védekezése, de a hazaiak továbbra is életveszélyes támadásokat vezettek.

A második harmadban állta a rohamokat a csíki csapat, de az újabb kritikus pont a 32. percben érkezett el. Ekkor 16 másodperc alatt a „macik” két alkalommal is betaláltak. Négy perc elteltével viszont már hat volt a két csapat között. És hiába volt közel azonos a kapura lövési arány a két csapat között ez az eredményjelző táblán teljesen máshogy mutatott.

Az utolsó felvonás egy újabb gyors hazai góllal kezdődött, majd hiába került több alkalommal kettős, vagy sima fórba a vendég együttes azokkal rendre nem tudtak élni. Nem volt átütőerő a csíki támadásokban.

Javítani hétfőn este lehet az Újpesti TE vendégeként.

Mestermérleg

Majoross Gergely, Miskolci Jegesmedvék: „Kulcsfontosságú, hogy a mérkőzéseken ne engedjük az ellenfelünket kibontakozni, azt, hogy a hibáinkat kihasználják. Ezt ma este nagyon jól megoldottuk. A harmadik harmadban fejben kiengedtünk, és emiatt sok kiállítást kaptunk. Ebből is lehet azonban tanulni, hogy még egyszer ne kövessük el ezeket a hibákat.”

Christer Dreberg, HSC Csíkszereda: „Nagyon rosszul kezdtünk, hiszen nagyon hamar háromgólos hátrányba kerültünk. Sok problémával küzdöttünk ezen a mérkőzésen, de hétfőig fel kell javulnunk.”

Eredmény

Miskolci Jegesmedvék – HSC Csíkszereda 7–0 (3–0, 3–0, 1–0)

Gólszerzők: Dudas (2.), Boyle (7.), Cohen (8., 36.), Metcalfe (32.), Fliszár (32.), Dansereau (42.).

komment

süti beállítások módosítása