HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Változások a HSC keretében

2014.09.16. 17:40 Bobo91

Két poszton kicserélődött a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának kerete az elmúlt napok folyamán. Adorján Attila egy évre Miskolcra távozott, helyére pedig Ilyés Norbert érkezett az ifjúsági csapatból. Henrich Jaborniktól elköszöntek.

Egy kapus és egy hátvéd távozott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának keretéből az elmúlta napokban. Kapusposzton a klub vezetősége orvosolta a problémát, míg az új hátvéd keresése folyamatban van.

A hazai játékosok közül Adorján Attilát a klub vezetősége egy évre kölcsönadta a Miskolci Jegesmedvéknek, ahol a tervek szerint az U20-as csapatban fog helyet kapni. A miskolci U20-as csapat az osztrák korosztályos bajnokságban is érdekelt lesz, a magyar mellett. A fiatal, tehetséges hálóőr nem lesz ismeretlen a miskolci csapatban, hiszen több székelyföldi játékos kergeti ott a pakkot. Többek közt Albert Tibor Flórián, Janovits Attila, Karda Milán (mind csíkiak) vagy épp a gyergyószentmiklósi Györffy Tihamér. Adorján helyét Ilyés Norbert veszi át, aki korábban az ISK-HSC Csíkszereda U18-as csapatában gyűjtötte a tapasztalatokat.

A klub vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott az augusztusban igazolt Henrich Jabornikkal. A szlovák hátvéd megüresedett helyére új játékos érkezése várható.

Adorján a Románia-kupa küzdelmein még a HSC keretében volt, ellenben Jabornikkal, aki már a sorozatban nem jutott szóhoz.

                Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása