HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Poprádon készültek kapusaink

2014.07.28. 13:50 poraszabolcs

Egy héten át Poprádon, kapustáborban, vettek részt a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának kapusai. Stanislav Kozuch mellett Ruczuj Gellért és Adorján Attila alapozott a soron következő idényre. Napi négy edzéssel hangolódtak.

 Két héttel társaik előtt már jégen készültek a HSC Csíkszeredai kapusai – Ruczuj Gellért és Adorján Attila –, akik a múlt hét folyamán Poprádon vettek részt egy kapustáborban. A csíkiak mellett szlovák, illetve cseh kapusok vettek részt a táborban, amely vezetői Martin Klempa, Miroslav Šimonovič és Stanislav Kozuch voltak.

Napi négy – két jeges és két száraz – edzés volt a programban, amelyek során specifikus gyakorlatokkal készültek. Mindezek mellett egyénenként videó elemzést is tartottak.

 „Az edző meg volt elégedve velünk. Elmondása szerint nem gondolta volna, hogy Romániában ilyen tehetséges kapusok vannak. Külön kiemelte, hogy fizikálisan, illetve korcsolya technikában remekül fel vagyunk készítve. Vannak hibáink is természetesen, amelyeket orvosolnunk kell, de hát azért mentünk ki, hogy ezeket igyekezzünk orvosolni. Úgy érzem én is és Adorján is, hogy ez a tábor tudott segíteni abban, hogy jobban felkészülve álljunk neki a következő idénynek, amelyet már nagyon várunk. Jövőre szintén vissza szeretnénk menni Poprádra” – mondta Ruczuj.

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása