HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Marek Curilla az új légiós!

2013.10.23. 12:08 Bobo91

A cseh Marek Curilla a HSC Csíkszereda új idegenlégiósa. A 27 esztendős cseh center a szlovák bajnokcsapattól a HKM Zvolentől (Zólyom) érkezett Csíkszeredába.

Új játékossal bővült a HSC Csíkszereda kerete a héten. A klub vezetősége a szlovák bajnokcsapattól a HKM Zvolen (Zólyom) centerét, Marek Curillát igazolta le.

Curilla_Marek.jpg

A 27 esztendős, cseh, center pályafutását szülővárosában Kladnoban kezdte el, ahol végigjárta az U18-as és az U20-as csapatokat. A 2005-2006-os idényben egy kanadai kitérő következett az életébe, ahol Kootenay Ice és a Medicine Hat Tigers csapataiban játszott a WHL-ben (Western Hockey League). A kanadai kitérő után cseh első és második ligákban, illetve a szlovák Extraligában játszott. A legutóbbi idényt épp a szlovák bajnokcsapatnál, a Zólyomnál fejezte be.

A cseh játékos Dunaújvárosban csatlakozott a csapathoz, ahol azonban még nem léphetett jégre. A pénteki Brassói Corona elleni találkozón fog bemutatkozni a HSC csapatában.

 „Érdekes volt, hogy láthattam a csapatot Dunaújvárosban, ahol három jó mérkőzést játszottak a fiúk. A legjobban az első találkozón játszottunk, de Krakkó ellen is jól ment a játék. Tudom, hogy három alapember le volt sérülve, akikkel biztos jobb eredményt lehetett volna elérni. Úgy látom a HSC Csíkszereda egy jó csapat. Sokat nem tudtam a csapatról, Romániáról és Erdélyről sem. Az első dolog, ami eszembe jutott az Drakula volt. Tudom, hogy az ország ezen része magyar vidék. A város és a környék tetszik. Ami pedig a bajnokságot illeti, tudtam, hogy a MOL Liga egy komoly pontvadászat. Nehéz, kemény mérkőzésekre számítok majd a sorozatban.” – mondta Marek Curilla.

                                                                           Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása