HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Lépést tartani az élmezőnnyel

2013.10.10. 10:06 poraszabolcs

Egy mérkőzést játszik a hétvégi MOL Liga fordulókban a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata. Gál Sándor tanítványai az Újpesti TE gárdáját látják vendégül, akik legutóbb megkeserítették a csíki fiúk életét.

Második idegenbeli túráját követően a HSC Csíkszereda öt ponttal tért haza. Többek közt az egyik győzelmet azzal az Újpesttel szemben szerezték meg a csíki játékosok, akikkel szemben pénteken is összemérik erejüket. Ezúttal már Csíkszeredában.

A két gárda már egyszer megmérkőzött egymással az idei szezonban Csíkszeredában, akkor nagyobb erőfeszítés nélkül 6–1-re nyertek a hazaiak. Az azóta eltelt időben a budapesti gárda valamivel jobban játszik, de ez pontokban nem akar megmutatkozni. Egy bravúrt viszont végrehajtottak: a Miskolctól pontot raboltak.

A sérülésekkel tizedelt HSC viszont egyre jobb formában játszik, bár a MOL Liga címvédője megszakította a gárda négymeccses veretlenségi sorozatát, hétfőn.

„Természetesen nehéz lesz a mérkőzés, hiszen egy olyan csapattal játszunk, akik fiatalok, ambíciósak és hajtanak egész végig, nehézkes ellenük játszani. Nehéz lesz, de szerintem a rutin és a tapasztalat kihozza a különbséget, remélem győzni fogunk. Kötelező a három pont megszerzése, ha életben akarjuk tartani a rájátszásba jutásért szőtt álmainkat. Kicsit frissebbek vagyunk, volt három napunk pihenni. A sérültek maradtak a régiek. Tíz hátvédünk van. Rotáljuk őket. A szezon előtt megegyeztük már, hogy 7-8. hátvédnek a fiatalokat tesszük be, ezért nem volt Kósa a hétvégén velünk idegenben.” – nyilatkozta Gál Sándor a HSC Csíkszereda vezetőedzője.

A hétvégi műsor

Péntek: HSC Csíkszereda – Újpesti TE (17.30, Digi Sport), Ferencvárosi TC – HC Érsekújvár (19), Miskolci Jegesmedvék – Dunaújvárosi Dab.Docler (19.30).

Vasárnap: Miskolci Jegesmedvék – HC Érsekújvár (19), Brassói Corona – Újpesti TE (19.15, Digi Sport), Dunaújvárosi Dab.Docler – Ferencvárosi TC (19).

Hétfő: Ferencvárosi TC – Miskolci Jegesmedvék (19.30).

                                                               Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása