HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Megtört a jég: győzelem Érsekújváron

2013.02.16. 07:40 poraszabolcs

Létfontosságú mérkőzésen lépett pályára a HSC Csíkszereda Érsekújváron, ahonnan eddig még nem sikerült pontokat rabolni. Ezúttal nemhogy pontot rabolt a csapat, hanem győzött.

 Kevés idő állt Gál Sándor edző rendelkezésére, hogy „gatyába” rázza a HSC Csíkszereda csapatát és játékosait. Ezt az edző ki is fejtette. Ennek ellenére a csapat bravúros eredményt ért el Érsekújváron. Bravúr? Igen, hiszen a csíki csapat az idei szezon során még nem tudott pontot rabolni Felvidékről. A jég megtört. A lehető legjobb pillanatban, amikor minden aprócska pontra szükség van.

 A MOL Liga alapszakaszának végéhez közeledve a közvetlen ellenfelektől elcsent minden pontocska felértékelődik. Ezzel a HSC játékosai és edzői stábjai is tisztában volt.

 Gál Sándor tanítványai ehhez mérten is kezdték a találkozót az onlajnok.com élő szöveges közvetítése alapján. A HSC már a 2. percben megszerezte a vezetést Tranca Dani révén. A harci szellem a továbbiakban sem hagyott alább, amit egy újabb gól követett. A 12. percben egy remekbeszabott kombinációt követően Novak növelte a csíki csapat előnyét. A folytatásban kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, több gól nem esett.

 A második játékrészben tovább tudta növelni a tempót a vendégcsapat. Több ziccert is vétettek a csíkiak, vagy inkább Krizan kapus volt bombaformában. A hazaiak csupán a 26. perc tájékán voltak veszélyesek egy rövidebb ideig. A harmad második felében újfent Gál Sándor fiai diktálták a tempót. A gólok viszont nem jöttek.

 Az utolsó játékrész egy gyors emberelőnyös góllal indult. Kmit varrta be a játékszert Krizan ketrecébe. A háromgólos előny egy picit megnyugtatta a vendégcsapatot és ez kisebb megingásokat is hozott, de a hazaiak legnagyobb helyzete a kapuvason csattant. Ébresztőt is fújt a kapuvas, hiszen a mérkőzés hátralevő idejében a csíki csapat remekül „ölte az időt”. A találkozó végül háromgólos vendégsikert hozott.

 Eredmény:

HC Érsekújvár – HSC Csíkszereda 0–3 (0–2, 0–0, 0–1)

Gólszerzők: Tranca (3.), Novak (12.), Kmit (44.).

 A HSC Csíkszereda a következő összeállításban lépett jégre

Kozuch (Fülöp) – Nagy, Góga (C), Mihály, Novák, Hurtaj – Kósa, Papp (A), Molnár Zsolt, Moldován, Fadrny – Adorján, Flinta, Kmit, Becze, Tranca – Bors, Péter, Molnár Zsombor, Szőcs, Bíró.

                                                     (Darvas Attila, a HSC sajtóreferense)

86 komment

süti beállítások módosítása