HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Hokihétvége

2013.01.17. 12:09 poraszabolcs

Két újabb létfontosságú mérkőzésen lép pályára a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. A csíki csapat előbb az éllovas Dunaújvárosi Dab.Doclert fogadja, majd két napra rá a megerősödött HC Érsekújvár érkezik. Bár sok mérkőzés van még az alapszakaszból, de egy esetleges hat pont megszerzése megkönnyítené a csíkiak rájátszásba való kerülés lehetőségét.

 Hat igen fontos pontot szerezhet meg a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a hétvégén a MOL Ligában. A csíki csapat pénteken előbb a listavezető Dunaújvárosi Dab.Doclert, majd vasárnap a HC Érsekújvár együttesét látja vendégül saját közönsége előtt.

Érdekesség, hogy a HSC-nek az éllovas Dunaújvárossal szemben pozitív a mérlege legalábbis ami megszerzett, illetve elvesztett pontok számát illeti. Az eddig lejátszott öt mérkőzés során a HSC nyolc, míg az újvárosiak hét pontot szereztek. A két csapat az alapszakasz során még három alkalommal fog farkasszemet nézni.

A vasárnapi ellenféllel – HC Érsekújvár – szemben, azonban negatív a csíkiak mérlege. A hat lejátszott mérkőzésből csupán csak két alkalommal hagyták el győztesen a játékteret a Timo Lahtinen vezényelte csíkiak.

 Nyilatkozatok

Góga Attila, a HSC Csíkszereda csapatkapitánya: „Nagyon fontos mérkőzés/mérkőzések előtt áll a csapat. Egész héten volt alkalmunk és időnk készülni. Sokat gyakoroltuk az emberelőnyös szituációkat, mivel döntő szerepe lesz ezen helyzeteknek. A legutóbbi dunaújvárosi kiszállásunkon, rengeteg fölényünk volt, amelyeket nem tudtunk kihasználni. Mérkőzések múlhatnak az ilyen szituációkon ezért is fektettünk nagyobb hangsúlyt ezekre. Úgy érzem, fizikálisan rendben van a csapat. Teljes bedobással készülünk. Nagyon fontos ez a hat pont, ha megszerezzük,  jelentős előnyünk lesz a Brassóval szemben, bár még 10 mérkőzésünk lesz, amelyeken pontokat lehet gyűjteni. Úgy érzem, hogy ha a hazai meccseinket hozzuk, akkor nem lehet probléma a rájátszásba kerülés”

 Ifj. Antal Előd, a HSC Csíkszereda másodedzője: „Hétvégén két nagyon fontos mérkőzés elejébe nézünk. A sűrű középmezőny miatt nagyon fontos minden pont megszerzése, főleg hazai pályán szinte kötelező megszerezni a pontokat. A Dunaújváros már toronymagasan első, ezért ők nem számítanak a rájátszásba kerülésért vívott harcba. A tőlük megszerzett pontok bónusznak számítanak. Ennek tükrében készülünk. Mindenki egészséges, kivéve Molnár Szabolcsot és Bíró Ottót. Négy csatársorral készültünk, akik mind lehetőséget kapnak reményeink szerint. Remélem, itthon tartjuk a hat pontot.”

 Tranca Dani, a HSC csatára: „Két nehéz meccs lesz, hiszen két előttünk levő csapattal játszunk. Muszáj nyernünk. A lehető legtöbb pontot szeretnénk megszerezni, ami sokat segítene a rájátszásba kerüléshez. A mi sorunk jól megy, de remélem, hogy fokozatosan egyre jobbak leszünk.”

A MOL Liga hétvégi műsora:

Péntek: HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler (17, Digi Sport), Brassói Corona – HC Érsekújvár (19.30, Digi Sport), Miskolci Jegesmedvék – Újpesti TE (19.30).

Vasárnap: HSC Csíkszereda – HC Érsekújvár (17, Digi Sport), Brassói Corona – Dunaújvárosi Dab.Docler (19.30, Digi Sport).

53 komment

süti beállítások módosítása