HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Hírek

2013.01.16. 14:14 poraszabolcs

Maradnak a 7 lejes jegyek

A jégkorong MOL Liga alapszakaszának végéig maradnak a hét lejes belépők Csíkszeredában. A vezetőség ezt a döntését még azzal „fejelte” meg, hogy a február 1-én megrendezésre kerülő HSC Csíkszereda – Újpesti TE mérkőzést díjmentesen lehet megtekinteni.

 "Nem változnak a jégkorong MOL Liga alapszakaszának végéig a jegyárak Csíkszeredában" - tudatta Hodos László a Csíkszeredai Sportklub elnöke. Így tehát az elkövetkezendő mérkőzésekre maradnak a hét lejes árak.

„Nagy visszhangja volt annak, hogy Csíkszeredában az átlagemberek nem tudják megengedni maguknak a 10 lejben megszabott jegyárakat, amellyel egyet is kell, hogy értsek. Egy több főből álló családnak egy jégkorongmérkőzés sok esetben több mint 50 lejébe is kerülhetett, amelyet nem tudnak megengedni maguknak az átlagemberek. Ezért döntöttünk a jegyár csökkentés mellett. Ez a döntésünk pedig úgy tapasztalom, hogy helyes volt, hiszen szemmel láthatóan többen kezdtek járni jégkorongmérkőzésekre” – fejtette ki indoklását Hodos.

A klubelnök hozzátette, hogy további akciókkal szeretnék meglepni a közönséget. Az első ilyen alkalom a február 1-jei HSC Csíkszereda – Újpesti TE mérkőzés lesz, amikor az érdeklődők ingyen tekinthetik meg az összecsapást. „A MOL Liga hozott egy határozatot, amely értelmében az idény során egy találkozót meg kell nevezni, amelyre a nézők kedvezményes áron válthatnak jegyet. Mi ezt a mérkőzést fogjuk megnevezni, azzal a plusszal, hogy nem kedvezményes lesz a belépő, hanem ingyenes” – tette hozzá a klubelnök.

 Kötelező a hat pont megszerzése

Hétvégén két fontos mérkőzést játszik hazai környezetben a HSC Csíkszereda gárdája. Pénteken január 18-án és vasárnap, január 20-án a Dunaújvárosi Dab.Doclert és a felvidéki Érsekújvárt fogadja a csíki csapat. A klubelnök a két találkozó kapcsán megjegyezte, hogy szeretnék a hat pontot megszerezni: „Kötelező mindkét találkozót megnyerni. A csapat jó formában van, mind fizikailag, mind pszichikailag, bár a Ferencváros elleni mérkőzésen mutatott játék lehangoló volt.”

A klubvezető ezúton is köszönetet mond a szurkolóknak, akik szép számban jelentek meg úgy Brassóban, mint hazai környezetben és reméli, hogy az elkövetkezendő időben egyre több szurkoló tér vissza a csapat mellé, hiszen a csapatnak nagy szüksége van rájuk.

 Sechny nem jön Csíkszeredába

Eldőlt, hogy a 41 esztendős Richard Sechny szlovák jégkorongozó nem jön Csíkszeredába. A center poszton bevethető játékost, mint ismeretes, a felvidéki Nagymihály nem engedte el. A csíki klub vezetősége azonban nem tett le arról, hogy még egy idegenlégiós játékost alkalmazzon. Ezen ügyben folynak a tárgyalások más játékosokkal.

63 komment

süti beállítások módosítása