HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

"Audiatur et altera pars!"

2012.06.07. 14:02 poraszabolcs

Az elmúlt hetek hallgatása után hirtelen megpezsdült a hazai átigazolási piac. Játékosok jönnek, játékosok mennek, egyik hírnek örülünk, másik miatt búslakodunk, egy dolgot azonban mindenkori szurkolóként meg kell cselekednünk, hogy tiszteletben tartjuk a játékos(ok) döntését. Alábbiakban Virág Csanád gondolatait közöljük:

"Miután a 2011/2012-es szezon végén szerződésem lejárt a HSC-nél, több klubbal is tárgyaltam a folytatást illetően, sőt egy külföldi szerződés lehetősége is fennáll még, de ezúttal úgy döntöttem, hogy a számomra legkedvezőbb ajánlatot választom, ami most a Brassóé volt.
 
Döntésem meghozatalakor nem kizárólag az anyagi feltételek voltak a meghatározók, hanem korábbi nézeteltérések valamint egyes be nem váltott ígéretek is szerepet játszottak a váltásban.
 
 
 
A tavalyi szezon egyértelmű visszaesés volt számomra, melyet leginkább sérüléseim számlájára írok, de döntésemet sok más tényező is befolyásolta, összességében úgy éreztem, nem jó irányba haladnak dolgaim a HSC-nél.
 
Az elmúlt három évben rengeteg élményben volt részem a csapattal, három bajnokságot, két kupát, egy MOL-ligát nyertünk és a Kontinentális Kupában is sikerült történelmet írnunk. Köszönet mindezekért a klubnak, hogy lehetőséget biztosított számomra, köszönet a csapattársaknak, támogatóknak, szurkolóknak és mindazoknak, akik mellettünk voltak az elmúlt években.
 
Leginkább csapattársaim fognak hiányozni, akik közül néhányan gyerekkorom óta legjobb barátaim, valamint az a hangulat, amit csak a Vákár Lajoson élhet át az ember.
Remélem, hogy új állomásomon is minden jól alakul, hisz a lehetőségek adottak, ugyanakkor bízom abban is, hogy csíki barátaim, szurkolóim megtartanak jó emlékezetükben."

 

 

27 komment

süti beállítások módosítása