HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Okos játékkal győztünk a Dab ellen!

2011.01.19. 21:53 SportClub

  Ma este Dunaújvárosban rendezték a Mol Liga döntőjének harmadik mérkőzését. A csapatok közötti párharc eredménye a mérkőzés előtt 1-1 volt, ezért nagyon fontos lett volna elhozni legalább egy győzelmet idegenből. A mérkőzést a jó hírű szlovák játékvezető, Országh Peter vezette. A mérkőzésen végig nagyszerű hangulat volt, szép számban mentek ki biztatni csapatunkat is, nagy szurkolásnak jártak a végére.

  Hamar kapunk két kiállítást, Nagyot és Sikorcint küldik le 2 percre, de sikerül kivédekeznünk a kettős hátrányt. Ezután Vargát küldik a hazaiaktól, amit sikerül kihasználni, Nagy passzából Virág eredményes kapásból. Azonban két perccel később egyenlít a hazaiak kanadai párosa, Macsweyn passzából Metcalfe találja meg a rést Kozuch mellett.

   Itthon nagyon elrontottuk mindkét második harmadot, most ideje volt javítani. És sikerül is, most az újvárosiaknak nem megy annyira. Annak ellenére, hogy sokat voltunk kiállítva, kettős emberhátrányt is kivédekeztünk, aztán a harmad végén jött a már jól megszokott Sikorcin gól: emberelőnyben a Dab harmadában szerez korongot, a kapus lövésre számít, Siki azonban elhúzza a korongot, végül pedig az üres kapu már nem ellenfél, 1-2.

  Az utolsó játékrészt is mi kezdjük jobban, a Dab azonban hamar felveszi a ritmust, nagyon küzdelmessé válik a találkozó. De nem hagyunk teret, jól védekezünk és veszélyes kontrákkal lepjük meg az ellenfelet. A végén a kapust is lehozzák a hazaiak, de nem születik már több gól. Megérdemelten nyertünk, Kozuch is nagyon stabilan teljesített, erről árulkodik a mérkőzésen elért 97,8 %-os védési hatékonysága is. Nagy gratuláció az egész csapatnak, sok sikert holnapra. Szép volt fiúk!

  Dab.Docler - HSC Csíkszereda  1-2

Gólszerzők: Metcalfe illetve Virág és Sikorcin

174 komment

süti beállítások módosítása