HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Rengeteg hiba, szomorú vereség!

2010.11.19. 21:23 SportClub

   Idén nem sikerült még rendes játékidőbe legyőzni a miskolci csapatot, ezen szerettek volna változtatni a fiúk ma este.

   Az első harmadot nagy irammal kezdik Novakék, a vendégek csak keresik a korongot. Azonban a kilencedik percben egy kontra végén kisebb kavarodás alakul ki a kapunk előtt, amit Korpos használ ki, 0-1. Sokáig azonban mi sem tétlenkedünk, Mihály veszi észre nagyon ravasz módon az üresen maradt Hurtajt, aki nem hibázik egyedül a kapus ellen és egyenlít. Az eredmény marad 1-1 a harmad végéig, a végén még egy kis kakaskodás követően Nagyot és Waddellt állítják ki 2-2 percre plusz a kanadai kap 10 percet elégedetlenségéért.

   A második harmadra a vendég csapat kicsit magára talál, mostmár el-el jutnak egy-egy komolyabb helyzetig. Azonban nem esik gól ebben a játékrészben és az első harmad indulatai is mintha lankadni kezdenének, kivéve azt, amikor Hurtajt korong nélkül ütközik le, a jégen is marad, majd alig tud levánszorogni.

   Az utolsó játékrészben kezdenek elszabadulni az indulatok. Novak kap egy két ütést innen-onnan nem túl sportszerű módon. Ez kicsit feltüzeli őt olyannyira, hogy a 44. percben a Miskolc harmadában oldalról végigszlalomozik a védelmen és hihetetlenül lövi  ki a rövid sarkat. Az 54. percben gólt szerzünk, de ezt a gyergyói sípmester érvényteleníti a kapus akadályozásáért. A harmad közepére Waddell kiviseli magát, meg is kapja érte a jól megérdemelt pihenőt. A végén, mikor már úgy tűnik, hogy megvan a három pont, akkor a Miskolc lehozza a kapusát és egy kis figyelmetlenség elég az egyenlítő gólhoz, hat másodperccel a vége előtt Bartzen keresztpasszát Láda vágja be.

   Jöhet a hirtelen halál, amit nagyon jól kezdünk, de nem sikerül gólt szereznünk. Egy perccel a vége előtt aztán el is dől a meccs: Kozuch korcsolyázik ki egy kósza korongért, egy védő sem jön, hogy átvegye tőle ezért rögtönzött módon ki próbálja ütni a harmadból, de ez hihetetlenül nagy baklövésnek bizonyul, mert pontosan Bonar botján köt ki a pakk, amit már nem volt nehéz beütni az üresen tátongó kapuba.

   Ma gyakorlatilag senkinek sem ment a játék, mindenki akart, de a sok pontatlan passz és a tömérdek kihagyott helyzet (kapuralövések: 50-22) gyenge játékot vont maga után. Vasárnap a fehérváriak ellen kell javítani, remélhetőleg a következő mérkőzéseken már az igazi arcát fogja mutatni a csapat. Hajrá fiúk!

   HSC Csíkszereda - Miskolci JJSE  2-3 (h.u.)

Gólszerzők: Hurtaj, Novak illetve Korpos, Láda és Bonar

53 komment

süti beállítások módosítása