HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Győzelemmel kezdtünk!

2010.09.07. 21:09 SportClub

  Ma este játszotta csapatunk első mérkőzését az idei szezonban, ellenfél pedig az örök rivális Steaua volt.

   A meccset mi kezdjük jobban, azonban a 9. percben a vendégek szereznek vezetést Nicolescu lapos lövése révén. De mi sem tétlenkedünk sokat, hisz szűk két perccel később Hurtaj passzából Bíró Ottó avatja fel Catrinoit. Azonban végül a Steaua vonulhat előnnyel  a pihenőre, mert a 18. percben Zabludovsky szólója révén ismét megszerzik a vezetést.

   A második játékrészt nagyon jól kezdjük. Négy perccel a harmad nyitánya után Mihály szenzációsan találja meg Moldovánt, aki nagyon szépen teszi bele az ütőjét a korongba, amely a kapus mellett talál utat a hálóba. Aztán meglepő módon emberhátrányban kapunk gólt: Marcus kiállítása után a harmadunkban egy eladott korongra csap le Pascaru és nagyon szépen kilövi a jobb felsőt. A harmad további részében eléggé zűrzavaros a játékunk, így egy két lehetőségnél nem is adódik több.

  Az utolsó harmad ismét úgy kezdődik, mint a második: egyenlítünk. Timaru kiállítása után Hurtaj addig forgolódik a koronggal az ellenfél kapuja mögött, míg a kapu előtt nagy bonyodalom alakul ki, majd középre passzol és a játékszer hirtelen a kapuban köt ki valamely korcsolyáról vagy botról lepattanva. A 47. percben Kósa 10 perces fegyelmit kap egy jogos kommentár után, majd három perccel később a meccs során először vezetést szerzünk Miháy Ede révén, aki Hurtaj passzát értékesíti nagyon szépen. A végeremdényt Bíró Tamás állítja be; Novak szólója még kipattan a kapusról, de a 91-es beemeli a kapus mellett. A vége tehát 5-3.

  Végül elmondhatjuk, hogy a mérkőzést megérdemelten nyertük meg. Az első két harmadban nem volt túl meggyőző a játékunk, azonban az utolsó játékrészben szépen játszottak a fiúk. A meccs legeredményesebb játékosa az egy gólt lövő és három gólpasszt adó Hurtaj lett.

    HSC Csíkszereda - Steaua Rangers 5-3

Gólszerzők: Bíró Ottó, Moldován, Hurtaj, Mihály, Bíró Tamás illetve Nicolescu, Zabludovsky és Pascaru 

100 komment

süti beállítások módosítása