HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Déjá vue...avagy tavaly...

2009.10.23. 22:59 Bobo91

A címet olvasván sok oldalátogató kíváncsisága kaphat szárnyakat : vajon mitől lehet olyan érzése az embernek, hogy mintha ezt már egyszer átélte volna?

Pedig valójában a válasz pofon egyszerű, már persze azoknak, akik kilátogattak megtekinteni a hazai csapat első bevetését a Kontinentális Kupában. Nos, nem szaporítom tovább a szót: a szurkolásról lenne szó.

Mert aki (és paradoxon módon ismét a múltba nyúlok vissza) a tavalyi szezont "végigizzadta" és végigizgulta a Sportclub oldalán például a HC elleni meccseken, az már rég tudja, hogy miről beszélek. Arról a bíztatásról, amit minden Sportclub-szívű szurkoló átél egy ilyen mérkőzés alatt...

Személy szerint nekem már nagyon hiányzott az a belevaló, székelyes, buzdító bíztatás. Nem is volt észrevehető a korábbi meccsek során ebben az évadban az az eufórikus állapot, amit még a városi rangadókon éreztünk. De szerencsénkre, ez a mindenhonnan összeverbuvált holland gárda "kiprovokálta" belőlünk igazi hozzáállásunkat kedvenceinkhez.

Miután elhúzott a Hága a gólokat tekintve, valamiért (megkockáztatom : a csapat küzdeni akarása okán) teljességgel megelevenedett a csarnok, életre keltek az oly ritkán énekelt rigmusok. Ismét állva énekelt a B-közép és a környező szektorok, jóformán véget sem ért egyik költemény, máris mást énekeltünk megállás nélkül. Az más dolog, hogy most nem voltak olyan "ellenfeleink" a G-ben, akiket ki kellett volna énekelni a csarnokból (nem rosszmájuságból, hanem szurkolás terén). És az kétségtelen, hogy a csapat ennek a hatására (is) indított még nagyobb rohamokat és küzdött mindvégig.

És ekkor jutott eszembe a tavalyi szezon, a HC elleni meccsek, a hangorkán "iszonyatos" ereje...Ez az igazi déjá vue!

6 komment

süti beállítások módosítása